Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas

SEVA Tempat Mobil Online Baru Dan Bekas Terpilih Serta Berkualitas. Mobilna nyusut. Kalayan sababaraha pengecualian anu teu acan direngsekeun, ngagaleuh mobil enggal salaku inpestasi mangrupikeun ide anu goreng. Mobil bakal awet langkung lami sareng langkung lami, tapi kendaraan masih kaleungitan nilaina mimiti hirupna. Sedengkeun sababaraha model nanganan panyusutan langkung sae tibatan anu sanes, kaseueuran pembeli tiasa ngarepkeun mobil enggal kaleungitan dugi ka 50% nilaina dina tilu taun diterbitkeun. Pikeun sadaya tunjangan anu dibungkus ku kendaraan anyar (jaminan, perawatan gratis, biaya murah), undang-undang pangirangan anu teu tiasa dihindari tetep mangrupikeun biaya anu ageung sareng indikasi sae balanja kadua. Ieu tempat balanja mobil tilas tiasa langkung pikaresepeun tibatan nganggarkeun artos kanggo mobil enggal. Hatur nuhun kana eta panyusutan anu ngaganggu, artos anjeun anu atos hasil tiasa nyandak anjeun langkung jauh dina pasar mobil tilas tibatan upami anjeun balanja anyar. Anggaran anjeun ngan ukur masihan anjeun motong dasar atanapi mobil tingkat lebet di pasar enggal, tapi upami anjeun ngagaleuh bekas, anggaran anu sami tiasa ngagaleuh anjeun anu langkung fancier atanapi langkung lengkep.

Pikeun kaseueuran pembeli, ngagaduhan garansi pikeun ngajagi aranjeunna tina kakirangan kandaraan sarimbag sareng premium anu aranjeunna mayar mobil anyar. Nanging, ayeuna, ampir sadaya pembuat mobil nawiskeun sababaraha versi program Certified Pra-Milik (CPO), sahingga meser mobil tilas mangrupikeun usaha anu kirang matak pikahariwangeun. Program CPO benten-benten gumantung kana pabrikna, sareng aya benten anu signifikan antara anu disertifikasi ku pabrikasi sareng anu parantos disahkeun ku dealer, kalayan anu sateuacanna ampir sok nyungkeun tawaran paket anu langkung kuat. Sadaya kendaraan anu disertifikasi ku pabrikan nutupan sababaraha tingkat garansi (sanaos jarak nyetir sareng waktos anu ditutupan beda-beda) sareng sering tambihan tambahan sapertos bantosan di sisi jalan gratis atanapi mobil pinjaman gratis nalika anjeun kedah ka toko. Unggal taun, sakitar 350 model ditawarkeun kanggo dijual di pasar mobil enggal di Amerika Serikat, tapi upami ragam mangrupikeun bungbu kahirupan, anggap pasar mobil bekas anu sayogi pikeun dapur Emeril Lagasse. Tilu ratus lima puluh model tiasa disada sapertos sababaraha, tapi jumlah eta dikirangan positip ku jumlah model anu sayogi dina pasar mobil bekas. Jalma sadayana ngagaduhan cita rasa anu beda, sareng meureun mobil anu anjeun pikahoyong teu raoseun. Untungna, pasar kadua ngabantosan anjeun. Sababaraha pickup leutik pisan anu didamel dinten ayeuna, tapi pasar kadua bakal dikirim ka Ford Rangers sareng Chevy S-10s. Kumaha upami hatchback retro? Chrysler PT Cruiser sareng Chevy HHR siap ngabantosan Anjeun. Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas.

, ,

Tinggalkan Balasan